fogkefeautomatareflexfogkefek reflexÚgy véljük, nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a szájhigiéné. Az étkezések utáni fogápolás nem csak a jó közérzet, de számos fogbetegség megelőzése érdekében is szükséges. Minden élethelyzetben kívánatos annak tudata, hogy társas együttlétünket velünk kapcsolatban semmi kellemetlen testi körülmény nem zavarja. Vállalkozásunk e kívánalomnak kielégítésére kiemelten foglalkozik az automatából vásárolható 1-3 alkalommal használható, aztán eldobható fogkefe terjesztésével, forgalmazásával.

mosolygoOlyan fogkefe-automatát ajánlunk felszerelésre, mely minden szempontból megfelel minden igénynek, elvárásnak.  57 cm magas, 13 cm széles, 9,5 cm a mélysége, anyaga fém, bárhol falra szerelhető. Mechanikus működtetésű, így áramot nem fogyaszt. Feltöltéskor száz darab fogkefét tartalmaz a mellékelt fogkrémmel, tartálya folyamatosan utántölthető. Az esztétikus megjelenésről a burkolat fóliázottsága gondoskodik.

Az automata kétszáz forintossal működik. Egy darab kétszáz forintos érme bedobása esetén átveszi a pénzt, majd kiadja a fogkefét, mely megfelel minden hazai és nemzetközi szabványnak, minden higiéniai- és egészségügyi előírásnak. Minősége kiváló, csomagolása praktikus és a szennyeződéstől védelmet biztosít.

Hosszútávú együttműködés reményében, együttműködési szerződés keretében ajánljuk készülékünket Önöknek a mi üzemeltetésünkkel. Önöktől csak a lehetőséget kérjük a falra szerelésre.
Ha felkeltettük érdeklődősét a termék iránt vagy szívesen bővítenék ezzel szolgáltatásukat, kérem keressenek a „Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségen.