ujovszerautomatareflexAzt gondoljuk, elengedhetetlen tudatosítani mindenkiben, mennyire fontos a biztonságos szex. A szexuális szabadosság – nem várt következményekkel – nagyon nehéz élethelyzeteket tud teremteni. Rengeteg gondot, bajt, betegséget lehet megelőzni óvszer használatával, ezért a megelőzésnek kiemelt céllá kell válnia az érintettek életében.

Társaságunk ettől az indíttatástól vezérelve kiemelten foglalkozik automatából történő gumióvszer terjesztésével, forgalmazásával.

embraceOlyan óvszer-automatát ajánlunk felszerelésre, mely minden szempontból megfelel minden igénynek, elvárásnak. Az automata magassága 65 cm, szélessége 16 cm, mélysége 9 cm, anyaga fém, bárhol falra szerelhető. Mechanikus működtetésű, így áramot nem fogyaszt. Feltöltéskor száz darab óvszert tartalmaz, folyamatosan utántölthető. Az esztétikus megjelenésről a burkolat fóliázottsága gondoskodik.

Az automata kétszáz forintossal működik. Egy darab kétszáz forintos érme bedobása esetén átveszi a pénzt, majd kiadja az óvszert, mely megfelel minden hazai és nemzetközi szabványnak, minden higiéniai- és egészségügyi előírásnak. Német termék, minősége kiváló, csomagolása praktikus és diszkrét.

Hosszútávú együttműködés reményében, együttműködési szerződés keretében ajánljuk készülékünket Önöknek a mi üzemeltetésünkkel. Önöktől csak a lehetőséget kérjük a falra szerelésre.
Ha felkeltettük érdeklődősét a termék iránt vagy szívesen bővítenék ezzel szolgáltatásukat, kérem keressenek a „Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségen.