A világot nem lehet megváltoztatni – halljuk gyakorta. Úgy véljük azonban, ha ki-ki a maga lehetőségei szerint igyekszik hasznosan tenni a saját dolgát, valami megváltozik a környezetében is. Cseppekből áll össze a tenger, ha bármily kicsiny mértékben is, de mérhető a változás.
Vállalkozásunkat ennek jegyében hoztuk létre, olyan lehetőségeket keresni és találni, ami bár hosszú távon megtérülő áldozattal, de sokak számára segítség a jobb-, helyes életvezetés eléréséhez.
fogkefek
Két nagyon fontos védekezési körben is tapasztaltuk a nap közben is bárhol elérhető, azonnal megvásárolható és használható eszközök hiányát, ez indított olyan készülékek forgalmazására, melyek működésükhöz nem igényelnek külső energiaforrást, kis méretűek és bárhol felszerelhetőek. Különféle adagoló automatákat vizsgáltunk meg ezen szempontok alapján, igy alakítottuk ki saját fejlesztésünk hozzáadásával az alap automata típusunkat, melyet különféle higiéniai termékek árusítására forgalmazunk és magunk is foglalkozunk azok hihelyezéséval.

A nap bármely szakában, de különösen azon élethelyzetekben, amikor távol vagyunk otthonunktól és nem készültünk előre, szükségünk lehet étkezés után megtisztítani fogainkat, megvédve ezzel a táplálkozás során kedvező körülmények közé került ártalmas baktériumok támadásától. Nem utolsó sorban bármikor kerülhet bárki olyan helyzetbe, amikor fontos találkozás eredményét hiúsíthatja meg a kellemetlen, nem éppen üde lehelet. Olykor az intim együttlét sem tervezhető pontosan előre – fontos ezekben az esetekben is a lehetőség óvszer beszerzésére, használatára.
De a hirtelen jött szükségleten túl, nagyon fontos az általános higiénére való nevelés, amit megalapoz és segít az iskolákban, munka- és szórakozóhelyeken elérhető tisztító, védekező eszközök mindenkori megvásárolhatósága. Bármilyen jól felépített kampány vagy pedagógiai gyakorlat is eredménytelen lesz, ha azon eszközök megszerzése, melyekkel megteremthetnék az azonnali és általános testi higiénét, akadályba ütközik vagy szégyent keletkeztető körülmények között juthatnak azokhoz. Ezen is hathatósan segítenek az intézményekben fölszerelt automatáink, amiből bármikor személytelen módon vásárolhat bárki néhány alkalomra megfelelő, tiszta, üde leheletet biztosító fogkefét. Hasonlóan, az ilyen körülmények között vásárolható óvszer – bizonygatnunk sem kell – rengeteg kellemetlen vagy éppen tragikus következménytől védheti meg használóját.

A világ tehát – bárki beláthatja – olyan, amilyenné tesszük saját körünkben megtalált és megvalósított lehetőségeink nyomán.


Számos elismerő levél tanusítja automatáink alkalmasságát, ezek közül mutatványul két ajánlólevél fotóját helyeztük ide, a képekre kattintva nagyobb méretben olvashatja azokat.


ANTSZ ajanlo mtoparti Iskola ajanlolevele