Safe Laser 500

479 000 Ft

Jellemzők:
Teljesítmény: 500mW folytonos (szórt sugárzás)
1-es osztályú lézergyártmány
Hullámhossz: 808nm (infravörös) + 4db 630nm LED
Akkumulátoros működés

Cikkszám: sl500 Kategória:

Leírás

Safe Laser 500

Az Infra Safe Laser 500 egy rendkívül sokoldalú, lágy lézeres eszköz, amely nem csupán mozgásszervi rendellenességek kezelésére ideális, hanem hatékony segítséget nyújt bőrproblémák és más sérülések esetén is. Az eszköz erőteljes, 500 mW infravörös lézerfényt sugároz ki 808 nm hullámhosszon, hatékonyan behatolva a bőr és szövetek mélyebb rétegeibe, akár 8 cm mélységig. Ez a lágy lézeres készülék kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre és biostimulációra, kifejtve hatását a mélyebb rétegekben is. Fontos megjegyezni, hogy az Safe Laser 500 és az Infra Safe Laser 1800 készülékek bár hasonlóak, azonban az utóbbi esetében a kezelési felület jelentősen nagyobb, így a Safe Laser 1800 hatékonyabb lehet nagyobb területek kezelésére.

1. Mozogjunk

Nem kell mindenkinek profi sportolóvá válnia. Lehet ez egy kellemes sétával a parkban, táncolással a nappaliban, vagy akár a biciklizéssel munkába menet. A lényeg, hogy a testünkkel barátságosan bánjunk, és találjuk meg azt a mozgásformát, amely örömet szerez nekünk.

2. Étkezzünk színesen

Az egészséges táplálkozás nem kell, hogy unalmas legyen. Próbáljunk ki új recepteket, és élvezzük a friss, színes ételek ízét. Nem kell minden nap szigorú diétát követnünk, de a változatos étrend hozzájárulhat a jó közérzethez.

3. Figyeljünk a folyadékbevitelre

A folyadékfogyasztás nem csak kötelesség, hanem egy kis öröm is lehet. Legyen az egy frissítő gyümölcstea vagy a kedvenc gyümölcslé. Fontos, hogy hallgassunk a testünkre, és időnként vegyünk egy korty vizet.

4. Ne féljünk az orvostól

Az orvosi vizsgálatok nem mindig a legkellemesebb élmények, de fontosak az egészségünk megőrzése érdekében. Gondoljunk rájuk, mint egyfajta preventív intézkedésekre, amelyek segíthetnek a hosszú távú jóllétünk megőrzésében.

Az egészség megőrzése nem egy szigorú szabálykönyv, hanem inkább egy folyamatos, barátságos párbeszéd önmagunkkal. Figyeljünk oda arra, hogy a mindennapi szokásaink támogassák egészségünket, és legyünk hálásak minden olyan pillanatért, amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Vissza a Safe Laser bérlés oldalra.

 

További információk

Kezelési mélység:

8 cm

Élettartam:

10 ezer óra

Teljesítmény

500 mW

Teljesítmény sűrűség

160 mW / cm2

Hullámhossz

808 nm

Safe Laser 500 termékről 2 értékelés

  1. 5 az 5-ből

    János Beck

    Nagyon elégedett voltam a Safe Laser 500 készülékkel! Csillapította a bütyökműtétem utáni fájdalmakat.

  2. 5 az 5-ből

    Kata

    A készüléket gyorsan megkaptam, segítettek a használatban is!

Mondd el a véleményed